✓ Zeefdruk ✓ Tampondruk ✓ Dry-offset ✓ Digitaal printen ✓ Reclame ✓ Drukwerk

Industrieel drukwerk

Kom direct in contact

Allround Printing in Valkenswaard levert u kwalitatief industrieel drukwerk. Wij zijn onder andere gespecialiseerd op het gebied van zeefdruk, tampondruk, dry-offset en digitaal printen. Ook kunnen wij eenvoudig drukwerk van bijvoorbeeld flyers en posters en reclame, zoals spandoeken of vlaggen, voor u verzorgen. Wij zijn ISO-gecertificeerd, wat aantoont dat wij te allen tijde een uitstekende kwaliteit leveren.

Industrieel drukwerk van Allround Printing in Brabant

In Valkenswaard, in omgeving Eindhoven, zijn wij gevestigd. Wij bezitten over meerdere zeefdrukken, tampondrukken, dry-offset machines en digitale printers. Deze helpen ons bij het bedrukken van verschillende materialen. U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende diensten:

  • Het zeefdrukken van bijvoorbeeld T-shirts;
  • Het tampondrukken van bijvoorbeeld pennen;
  • Het dry-offset bedrukken van bijvoorbeeld sproeikoppen;
  • Het digitaal printen van bijvoorbeeld stickers;
  • Het verzorgen van reclame, bijvoorbeeld lichtreclame;
  • Drukwerk van bijvoorbeeld briefpapier.

Afhankelijk van het type oppervlak, de kwaliteit en levertijd die u wenst en uw budget kunnen wij samen met u bepalen welke manier van industrieel drukwerk het meest geschikt is in uw situatie. Dit kunt u bespreken met onze deskundige medewerkers.

Ons machinepark

In ons machinepark in omgeving Eindhoven vindt u verschillende machines voor het bedrukken van materiaal: 4 zeefdrukmachines, 3 dry-offset machines, 2 zeefdruk carrousels, 14 meer-kleuren tampondruk machines, 2 solventprinters en een vlakbed UV-printer. Wilt u meer weten over ons industrieel drukwerk? Bel dan naar (040) 201 68 42. U kunt ons bereiken op werkdagen tussen 08.00 en 16.30 uur.


Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht

Allround Printing B.V.
Dommelseweg 202
5554 NV Valkenswaard
Tel (040) 201 68 42
Fax (040) 204 52 75

E-mail
info@allround-printing.nl

KVK nummer 17110921
BTW nummer 807523288 B01

Add-To-TomTom