✓ Zeefdruk ✓ Tampondruk ✓ Dry-offset ✓ Digitaal printen ✓ Reclame ✓ Drukwerk

Zeefdruk Eindhoven

Kom direct in contact

Zoekt u een bedrijf dat gespecialiseerd is in zeefdruk in regio Eindhoven? Dan is Allround Printing in Valkenswaard precies wat u zoekt. Wij zijn expert op het gebied van drukwerk. Wij werken onder andere met zeefdruk, tampondruk en dry-off set. Ook kunnen wij voor u digitaal printen; reclame in de vorm van spandoeken, vlaggen, belettering en lichtreclame verzorgen en visitekaartjes, enveloppen, posters en flyers bedrukken. Onze jarenlange ervaring en expertise heeft ons een ISO-certificering opgeleverd.

Allround Printing: bedrukken met behulp van zeefdruk in regio Eindhoven

Bij zeefdruk wordt de inkt door een gedeeltelijk afgedekt weefsel, ofwel de zeef, op een drukvlak aangebracht. Het deel dat niet tot het drukbeeld behoort, wordt ondoordringbaar gemaakt voor de inkt. Een rakel duwt de inkt door de opengelaten van delen van de zeef. Hierdoor ontstaat er een afdruk. Voorbeelden van materialen waarop een afdruk kan worden gemaakt met behulp van onze zeefdruk in omgeving Eindhoven, zijn T-shirts, jassen, tassen, paraplu’s, mappen en portfolio’s. Zeefdruk is echter niet alleen mogelijk op vlakke materialen, maar ook op ronde producten, zoals een glas of een beker. Zeefdrukken brengt meerdere voordelen met zich mee:

  • Het is op veel materialen te gebruiken;
  • Het bedrukt eenvoudig en snel grote aantallen;
  • De inkt is licht;
  • Het is slijtvast;
  • De inkt is geheel dekkend.

Wanneer zeefdruk niet mogelijk is, bieden wij u ook de mogelijkheid tot tampondruk of dry-offset.

Specialist op het gebied van zeefdruk

Ons bedrijf in omgeving Eindhoven houdt zich al ruim 25 jaar bezig met zeefdruk. Wij hebben u dan ook veel te bieden op het gebied van zeefdrukken. Als u meer wilt weten over onze diensten, kunt u bellen naar (040) 201 68 42 op werkdagen tussen 08.00 en 16.30 uur. U vindt niet snel een betere zeefdrukkerij in Brabant.


Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht

Allround Printing B.V.
Dommelseweg 202
5554 NV Valkenswaard
Tel (040) 201 68 42
Fax (040) 204 52 75

E-mail
info@allround-printing.nl

KVK nummer 17110921
BTW nummer 807523288 B01

Add-To-TomTom